Ružový úder od Rimmelu

Akonáhle sa vrátilo slniečko a prvé prelietavé vtáky, dostala som chuť na poriadne živé, žiarivé farby na nechtoch. Všetky staré laky ma začali nudiť. Všetky boli príliš fádne. Všetky všetky všetky. Príliš príliš príliš. Tak som si kúpila tento.





Môj nový krásavec v sladkastej ružovej farbe od Rimmel London má číslo 250 Pink Punch, a jeho oficiálnu stránku si môžete pozrieť tu. Celá rada lakov 60 secondsširoký aplikátor, s ktorým by ste si mali nechtík nalakovať za jednu sekundu. Ja mám menšiu lakovaciu indispozíciu a tak sa mi to zatiaľ ani raz nepodarilo, ale široké aplikátory sú mi o mnoho sympatickejšie. Fakt sú šikovné.




Lak má trošku menšie balenie, 8 mililitrov, ale úprimne, mne trvá veky nejaký lak celý minúť. Na odbyt idú rýchlejšie akurát priesvitné. Krásne kryje už v jednej vrstve, no ja už akosi automaticky pridávam aj druhú. Lak je bez flitrov a ostatných vecí, ktoré by sťažovali jeho odlakovanie, za čo má u mňa veliké plus. V poslednom čase jednoducho trbliče a trblietky a ligot a flitre a všetko ostatné nie je moja šálka kávy. No nie je ani matný a dlho dlho drží. A hlavne, je za super cenu: 1.99 €.






Asi sa stane mojim letným obľúbencom. Aj keď tá farba nie je až taká žiarivá ako som čakala. Je skôr pudingová. Možno predsa len skôr ružový punč ako ružový úder. Ale rozhodne laky 60 seconds všetkým odporúčam.



All photos by me.

Komentáre

  1. Ja mám tento lak tiež...a je celkom fajn :) Ako cena, odtieň tak aj výdrž...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je uzasny, asi jeden z najlepsich lakov co mam - skvely lak,cena a vydrz a dokonala farba :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Bublina ďakuje za rozhovor.