Kultové Vianoce #4


Neviem ako vy, ja som tieto dni neskutočne lenivá. Vianoce väčšinou prebiehajú úplne inak. Asi sa s tým neviem celkom stotožniť. Na jednej strane mi mega prospieva si fakt oddýchnuť, na druhej sa cítim veľmi neposedne. Ale tento post je o poslednom týždni môjho super drahého adventného kalendára z Cult Beauty. Takže čo sa skrývalo v posledných okienkach?

 


Deň 21 : SUSANNE KAUFMANN Pillow Spray Calming (mini)


Minulý rok som mala v kalendári od Susanne hydratačnú masku na tvár. Bola jednoduchá a super. Keby jej produkty neboli tak drahé, kúpim si ich veľa veľa. (Tento mini 25ml sprej stojí asi 7 libier. Ale všetko ostatné, čo ma zaujalo, bolo extra drahé.) Levanduľové spreje pre lepší spánok mám veľmi rada a používam ich už roky. Zloženie tohto vyzerá veľmi minimalisticky a priamo k veci.

 


Deň 22 : JORDAN SAMUEL SKIN Retinol Treatment Oil (full size)


Neviem ako vy, ale ja mám stále pred retinolom rešpekt. Preto som žiaden zatiaľ nevyskúšala, aj keď ich zopár doma mám. Spolu s retinolom tento olej obsahuje vyživujúce a ukludňujúce zložky. To celkom ukludňuje mňa. Keď sa odvážim, dám vedieť. Full size je za 39 libier.



Deň 23: JO LOVES A Home Candle (mini)


Sviečky mám rozmiestnené po celom byte. Nikdy ich nie je dosť. Aj minulý rok bola v kalendári sviečka od Jo Malone a pravidelne mi rozvoniavala celý byt. Tento rok je sviečka oveľa väčšia a má krásnu výraznú vôňu fíg.






Deň 24 : CHARLOTTE TILBURY K.I.S.S.I.N.G (full size)


Rúž od Charlotte Tilbury je super darček. Jej rúže sú všade ospevované, som rada, že ich môžem konečne otestovať. Odtieň Stoned Rose je teplá koralová farba. Rúž je veľmi krémový a pohodlný. Vyjde vás na 25 libier. 


Deň 25:


Posledné okienko malo opäť viacero produktov. Minulý rok v ňom bol takmer celý look na slávnostný deň. Tento rok mi to prišlo omnoho viac random. 


SUMMER FRIDAYS Overtime Mask (full size)


Čistiaca exfoliačná maska na tvár s práškom z marhuľových jadier a tekvicou znie super. Na masky som v poslednej dobe dosť lenivá. Ale takáto s peelingom dva v jednom by ma mohla presvedčiť. Full size stojí 39 libier.

 


PATCHOLOGY Little Helper Energy Dietary Supplement Strips (full size)


Malý pomocníčkovia sú suplement pre zvýšenie energie. Tenký pásik, ktorý treba roztopiť na jazyku obsahuje silnú dávku kofeínu. Na tento produkt som bola zvedavá. Príde mi super mať so sebou niečo takéto v kabelke ak kopne šialená únava. Ale reviews hovoria, že to ma odpornú chuť, cez ktorú sa nedá dostať. Tak ja neviem. Vyskúšam keď bude po vianočných prázdninách a bude treba nakopnúť. Šesť pásikov je za 10 libier.

 


LARRY KING HAIR CARE A Social Life for Your Hair (travel size)


Krém na vlasy pre uhladený a žiarivý efekt. Leave-in produkty na vlasy nie sú úplne moja šálka kávy, ale čo ak? Čo ak tento je fakt mega? Kým nevyskúšam, nezistím. 30 ml stojí 12 libier.

 







HUDA BEAUTY Topaz Obsessions Palette


Paletka očných tieňov od Hudy je plná krásnych teplých hnedých tieňov. Päť matných a štyri žiarivé. K mojim zeleným očiam pôjdu super. Paletka stojí 25 libier.

 


MILK MAKEUP Mini Lip + Cheek (mini)


Najmenší lip&cheek produkt v galaxii. Neviem, či už som rozmaznaná, ale táto veľkosť ma fakt rozosmiala. Na Milk make-up som sa pritom veľmi tešila. Odtieň werk je neutrálna ružová, ktorá nikoho neurazí. Takéto mikro balenie by vyšlo na cca 6 libier. 



NUDESTIX Intense Matte Lip + Cheek Pencil (full)


Čo by to bol za adventný kalendár keby chýbal Nudestix? Keďže som fanúšikom, tak sa vždy veľmi teším. Tieto ceruzky sa ultra jednoducho používajú a sú fakt super. Odtieň Belle je niečo ako ružové drevo ? Hnedo-fialová ? Túto farbu neviem nikdy pomenovať. Dramatická telová ? Je veľmi pekná. Ceruzka vás vyjde na 20 libier. 



Tak ako? Mám taký zvláštny pocit, že minulý rok ma kalendár potešil viac. Je na čase s tým prestať? Možno... V kúpeľni sa mi kopí nespotrebovateľné množstvo produktov. Ale moje darčeky od seba pre seba mi robia mega radosť. Hm... 

Možno som len tieto dni ultra kritická. Určite je tento kalendár super hodnota za peniaze. Keby som si mala nakúpiť všetky tieto produkty, miniem omnoho omnoho viac, než čo som dala za kalendár. Ale možno by som sa mala začať krotiť. Ak mám byť úplne transparentná, pár produktov z minulého roka som ešte ani neotvorila. Ups... 

Komentáre