Plážové vlny pre krátke vlasy


Morská voda, vietor, piesok, surf, leto a sloboda. K tomu vyvetrať najkratšie šortky a minišaty, opáliť sa a na hlave mať divoké sexy vlny. Presne to teraz chcem. Ešte sa snažím narýchlo vybaviť nejaký surfcamp, alebo francúzsku riviéru, ale obávam sa, že budem mať summer in the city, prípadne summer in the vidiek. Neva. Sexy vlny môžem nosiť aj tak!


Na poriadne beach waves, alebo plážové vlny vo vlasoch stačia tri veci - sprej s morskou soľou, natáčky a vlasy. Hoci nemám kadere po kolená, dávam tomu šancu. Seraphine Botanicals Watermelon Sea Salt Mist, mäkké srdiečkové natáčky od Tigra a môžeme ísť na vec.


Nastriekame božsky voňajúci sprej, ledabolo požužleme veľké sekcie vlasov do natáčiek, dáme tomu trochu a času a vualáááá!


Parádne vlny jak po celodennom surfovaní! Watermelon sea salt mist vlasy vôbec nevysušuje, ani nie sú na dotyk nechutne zlepené. Práveže ešte niekoľko dní nádherne sladko voňajú. Stačí pár minút a top letný look je na svete. Čo poviete? Ešte chytiť trochu bronzu, že?

Komentáre