Kultové Vianoce #1


Prvý týždeň môjho obľúbeného adventného kalendára presvedčil. Každý deň som si rozbalila luxusné a vyhľadávané produkty na pleť, vlasy a mejkap. Adventný kalendár od Cult Beauty je investícia, a je oňho bitka, ale rozhodne stojí za to. 

deň 1: VOTARY Super Seed Facial Oil (full size)


Omg prvé okienko a hneď produkt za 70 libier. Wow. Začíname zhurta. Super Seed Facial Oil od Votary je zmes 22 olejov určená pre unavenú a vystresovanú pleť. Medzi 22 olejmi sú známe esá ako hroznové jadierka, tekvicové jadierka, chia, kamélia, jahoda, šípka a veľa ich kamošov. Oleje sú moja šálka kávy, jednoduchý dizajn a balenie zo zeleného skla tiež. Palec hore.

deň 2: LIVING PROOF Perfect Hair Day Triple Detox Shampoo (travel size)


Novej značke vlasovej kozmetiky sa vždy poteším. Hlavne ak má super recenzie. Triple Detox šampón odstraňuje tri hlavné dôvody takzvaného build-upu na vlasoch a vlasovej pokožke - zostatky produktov, znečistený vzduch a tvrdá voda. Tvrdá voda je v Bruseli tvrdá realita. S týmto typom produktov zaobchádzam veľmi opatrne, keďže moje vlasy sú suché a oslabené. Ale tak cca raz za mesiac momentálne niečo podobné používam. Snáď to prospieva. Travel size (60ml) ide za 10 libier. 

deň 3: HOURGLASS Ambient Lighting Blush (travel size) 


Luxusný make-up na Vianoce od seba pre seba. Jeden z dôvodov, prečo som na tento adventný kalendár čakala v online rade. Nádherná farba na líčka v odtieni Luminous Flush je v jemnej ružovej farbe premiešanej so žiarivým champagne. Alebo ako hovorí Hourglass, evokujúca svetlo horiacich sviečok. Ach... Travel size stoji 24 libier. Ručne vyrobené. To som o ich produktoch fakt netušila. 

deň 4: OSKIA Liquid Mask Lactic Acid Micro-Peel (full size) 


Produkty Oskia sa točia okolo účinkov MSM, čo je organická zlúčenina síry. Ok... Podľa Oskie táto látka podporuje tvorbu kolagénu, zlepšuje krvný obeh a znižuje zápalové procesy. Maska s kyselinou mliečnou je vlastne peeling, ktorý sa necháva pôsobiť cez noc. Typ produktu, ktorý super funguje na hĺbkové čistenie pleti. Teším sa na skúšanie. Balenie 30ml stojí 65 libier. 

deň 5: VERSO Eye Cream (full size) 


O značke Verso počujem prvýkrát, ale vyzerá chrumkavo. Robia anti-aging kozmetiku s obsahom komplexu Retinol 8. Retinol je veľmi účinný na obnovu pleti, no treba s ním zaobchádzať opatrne. Tento 55 librový očný krém ale retinol neobsahuje. Má v sebe kyselinu hyalurónovú, ceramidy a vyživujúce oleje. Aspoň sa ho nebudem báť použiť. 

deň 6: HERBIVORE Prism Exfoliating Glow Serum 12% (mini) 


Herbivore vyzerá veľmi trendy, a znie veľmi trendy. Prírodné ingrediencie, inšpirované kryštálmi, minimalistické balenia. Produkty sú vegánske, cruelty-free, v recyklovateľných, alebo znovu použiteľných obaloch. Všetko ako má byť. Prism sérum obsahuje kyseliny AHA a BHA. Obe majú super hĺbkovo čistiace účinky. Čistia póry, rozžarujú pleť a pomáhajú k celkovo lepšiemu vzhľadu pokožky. Obe kyseliny, hlavne vo vyšších koncentráciách, treba používať s rešpektom. V tomto sére sú kombinované s upokojujúcim aloe vera a kyselinou hyalurónovou. Používa sa na večer, každý tretí, alebo každý druhy deň. Toto 10ml balenie stojí cca 16 eur. 



What a week.... Za prvých šesť dni som si rozbalila produkty za 240 libier. Už teraz je to viac, než som zaplatila za celý kalendár. Wow. Minulý rok bol kalendár dosť husto osídlený produktmi s rôznymi exfoliačnými kyselinami a vyzerá, že je to tak aj tento rok. Z čoho sa zatiaľ teším najviac? Asi líčka Hourglass. Najviac by som sa tešila z Living Proof šampónu, keby bol skôr vyživujúci, než exfoliačný. Teším sa na zajtra a ďakujem za čítanie! 


Komentáre