Double Effect



Dnes som chcela dať super nápad všetkým lenivcom a leňochodom. Veľmi veľmi jednoduchý nápad, ktorý mňa veľmi rýchlo presvedčil. Dva produkty Nivea s dvojitým účinkom - sprchový gél a pena na holenie v jednom môžete vidieť tu.




Oba už dlhšiu dobu používam a keď ich miniem, na milión percent nakupujem znovu. Dôvod je jednoduchý, nikdy sa mi nechcelo mať v sprche dvadsať prípravkov a postupne ich prestriedavať. Takže teraz mám namiesto dvoch sprcháčov a jednej peny dve Nivey. A svoju funkciu plnia ako majú.

Jednoducho ich nanesiete a tým sa vytvorí dostatočne silná pena pre holenie. Môžem potvrdiť, že fungujú spoľahlivo, pokožka neostane podráždená a holenie ide ako po masle. Sprchový gél aj variant pre intímnu hygienu navyše obsahujú avokádový olej, ktorý by mal pokožku zároveň ošetrovať.

Bohužiaľ si už nepamätám ich ceny, ale som si istá, že zapadajú do cenového rozpätia ostatných sprchovacích emulzií a gélov. Inak by som asi bola príliš skúpa si ich kúpiť.Takže jednoznačne všetkým leňochom a pohodlným sprchérom odporúčam. Odťažia peňaženku aj čas strávený míňaním hektolitrov vody.

Mimochodom, v DMke som hľadala podobné produkty od iných výrobcov, ale nič som nenašla. Viete o niekom inom, kto ich robí a mohla by som ich otestovať?

Komentáre

  1. Ja mam tiez teraz tu niveu - sprchac/gel na holenie, vymenila som ju za velmi podobny produkt od FA, maju dve vone, jedna je tusim kokosova, ja som mala nieco s magnoliou. Myslim, ze vykonom sa vyrovnaju tomu od nivey, len ta vona tam nie je az taka pekna, hlavne ak si milovnikom ovocnych voni :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmhmhm to Fa som si teda v drogérke nevšimla, ale nabudúce budem pátrať. Magnólia je moja obľúbená stromo-kvetina.
      A pri Nivea kozmetike to máš s vôňami vždy tak, jednoducho voňajú ako Nivea. (A ja dúfam, že je to menším množstvom voňavej chémie) :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Bublina ďakuje za rozhovor.