Nourish Beauty Box #1

 

Mám menší ošiaľ. Beauty boxes. Pekné krabičky plné darčekov. Rozbaľujem ich s doširoka otvorenými očami ako najpomalšie to ide. Teším sa z nich ako malé decko. A durdím sa keď nemajú shipping na Slovensko. Nourish Beauty Box z pomedzi ostatných vytŕča svojou ideológiou. Predstavuje čisté produkty bez toxínov a chemikálií, zmajstrované beauty remeselníkmi priamo z prírody. Každý mesiac vám do schránky prídu štyri organické full-size produkty, dobré pre vás aj pre prírodu. Septembrový b-box obsahoval totok:



Seraphine Botanicals - Carrot + Rose Hydrating Facial Serum


 

Na Seraphine sa mi páčia hlavné hviezdy ich produktov. Mrkva, kel, cvikla, ibištek a ich kámoši zo záhradky. Všetci spolu ručne spracovaní a udomácnení v krásnych obaloch. Sérum z mrkvy a ruže je plné olejov z ryže, ľanu, marhule, mrkvy, mandarínky a ruže. Hydratačná skrášľujúca bomba pre žiarivú pleť.

Origoš cena je $52.80 a origoš zloženie: oryza sativa (rice) bran oil, linum usitatissimum (flax) seed oil, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, daucus carota (carrot) oil, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil, pelargonium roseum asperum (rose geranium) oil, linalool*, limonene*, geraniol*, citral*, citronellol*. *from natural essential oils (à base d’huiles essentielles naturelles)

Balanced Guru (Style Me Roots to Ends Hair Oil)


 

V Balanced Guru sa snažia o vyváženosť medzi starostlivosťou o seba a starostlivosťou o okolie. Pracujú na zlepšovaní života v komunite a zodpovednom prístupe k prírode. Nie len ich produkty, ale aj všetky obaly sú šetrné k prírode. Vlasový olej Style Me, obsahujúci arganový, tekvicový, sezamový a tamanu olej, uhladzuje vlasy aj kučery.

Origoš cena je $18.99 a origoš zloženie: Glycine Soja (Soybean) Oil*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Oil*, Ricinus Communis (Castor) Oil*, Ethyl Palmate*, Argania Spinosa (Argan) Oil*, Mixed Tocopherols (Vitamin E), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Nut Oil*, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract*, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Fruit Peel Oil*, Urtica Dioica (Nettle) Extract*, Lecithin*, Citrus Aurantium (Petitgrain) Oil*, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract*, Lycium Barbarium (Goji) Fruit Extract*, Mentha Spicata (Spearmint) Oil*. * Certified Organic Ingredients.

Peony Cosmetics - Vacation Glow


 

Peony má najkrajšie balenia. Radosť si tie kresbičky poriadne vyobzerať. Značka vyrába mejkap plný prírodných zložiek, esenciálnych mastných kyselín, vitamínov a minerálov. Prázdninový illuminator je z 99 % prírodný, obsahujúci marhuľový a jojobový olej a olej z makadamových orieškov. Dodá pleti nejaké to zdravé jedlo a najaké tie bling-bling. Nápad zdravého mejkapu sa mi veľmi páči. Mám pocit, že tadiaľ by mala ísť cesta. Navyše, Peony aj tie pekné kresbičky na svojich pekných krabičkách tlačí pomocou sójovej farby. Paráda!

Origoš cena $22.00 a origoš zloženie: talc**, mica**, zea mays (corn) starch**, caprylic/capric triglyceride**, magnesium stearate, dehydroacetic acid**, sorbic acid**, tocopherol**, prunus armeniaca (apricot) kernel oil**, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil**, macadamia ternifolia (macadamia) seed oil**, ascorbic acid**, beeswax (cera alba)**. [+/- (may contain/peut contenir) titanium dioxide (CI 77891)**, iron oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)**, manganese violet (CI 77742)**] *ORGANIC (BIO) **NATURAL (D’ORIGINE NATURELLE)

 




Komplet Nourish Beauty Box sa predáva za $34.95 mesačne. V Septembrovej krabičke boli tri fullsize produkty plus pekná bavlnená taška, ktorú vidíte ako pozadie na fotkách. Celé to má hodnotu $116.74. Tomu sa hovorí value for price paid! Ja som si objednávala box v špeciálnej akcií 1+1 zadarmo, takže sa môžete tešiť na ešte jeden článok. Zatiaľ buďte pekné a žite zdravo!

Komentáre