Haul: Erno Laszlo


Viete akú značku používali Greta Garbo, Audrey Hepburn, či Marilyn Monroe? Presne tak. Maďarsky znejúcu Erno Laszlo. Chňapla som po nej ako hladná puma. Príbeh značky sa začal písať v Budapešti a v roku 1927 sa presťahoval do New Yorku. Stačí pár slov a pochopíte, prečo je táto značka úplným stropom. Napríklad týchto slov: I owe 50% of my beauty to my mother and the other 50% to Erno Laszlo.” - Audrey Hepburn. Fakt.


Ešte pár slov doplním: doktor Erno Laszlo je považovaný za otca modernej dermatológie, liečil akné uhorskej princeznej Štefánie a ako prvý vytvoril produkty pre pleť so sklonom k akné. Až donedávna sa jeho produkty dostali len k členom klubu na základe konzultácie a ich počet bol obmedzený na 25 000. Dnes našťastie môžeme nakupovať čo nám peňaženka ráči, takže veselo do toho. Mne sa pod ruku dostal výber z rady Firmarine s obsahom známej riasy Spirulina. Bojuje za pevnejšiu, elastickejšiu pleť a oddiaľuje starnutie.

Firmarine Moisturizer SPF 30



Denný krém pre udržanie mladistného cvengu pleti obsahuje široké spektrum dobra z morských hlbín, ako riasa spirulina maxima, morskú vodu bohatú na minerály a suchozemský poklad olej zo semien jojoby. Má SPF ochranu 30, čo je veľmi slušné aj na leto. Jeho konzistencia je úžasne bohatá a nanášať si ho je fakt príjemný rituál. Dávam si ho vždy na noc a keď moja pleť pôsobí ako vyschnutá studňa. Pre zrelú pleť to musí byť rozmaznávajúca bomba.

Firmarine Eye Serum



Upokojujúce sérum na oči predchádza opuchom a spevňuje jemnú pokožku. Obsahuje spirulinu, aloe vera a kyselinu hyalurónovú. Skúšobné balenie bolo extra mini, takže moje oči si tohto luxusu veľa neužili. Všeobecne s tou oblasťou nemám veľké problémy. Jedine keď spím bez vankúša. To je otras.

Firmarine Lifting Serum



Luxusné spevňujúce sérum plné kolagénu, spiruliny, morskej vody a zeleného čaju pre pleť v tip-top kondícii. Konzistenciou je úplne hebučké, skôr gélové než olejové. Sedí príjemne, ale žiaľ bohu, zázraky som si nestihla všimnúť.

Raz za čas je super cítiť sa ako princezná, používať de luxe kozmetiku a môcť ju porovnať s tým, čo bežne dostať v drogérke. Za Erna môžem potvrdiť, že denný krém je bohatý luxusný produkt, z ktorého sa moja pleť veľmi teší. Zvyšné dva boli tak maličké, že som si ich nestihla užiť. Do budúcna by som rada vyskúšala ich čierne mydlo. To bolo aj v Annie Hall.

Komentáre

Zverejnenie komentára

Bublina ďakuje za rozhovor.