Bumble & bumble

 

B&b bol od začiatku salón, nad ktorým ľudia dvíhali obočie. Už po roku fungovania bol americkým Vogue vyhlásený za jeden z top kaderníckych salónov v New Yorku. V 90-tych rokoch si začali vyrábať vlastné produkty, z ktorých sa mnohé stali kaderníckymi kultovkami.  Napríklad taký surf spray. Môj nový úlovok.

 

surf foam wash shampoo

 



Toto leto som chcela ísť surfovať. Nejdem.Tak si aspoň zasurfujem vo vlasoch. Bumble&bumble foam wash šampón je predprípravou na nadýchané vlásky plné morského vánku. Obsahuje zmes minerálov a výťažkov z morských rias a slanorožca. Pozor, nie jednorožca.

surf creme rinse conditioner

 

 

Ďalšiu vlnu do vlasov prifúkne Bumble&bumble surf creme rinse kondicionér. Postará sa o vzdušnosť a jemnosť, jak s vetrom vo vlasoch a vlnou pod doskou.

surf spray



Bumble&bumble surf spray robí vlny vo vlasoch a priemysle od roku 2001. Je to jeden z kultových produktov a čo pozerám, tak najmä v poslednom čase okolo neho opäť začína byť celkom hajp. A všeobecne okolo divokých vlasov a sea salt sprejov. Chvala pánu, že všetky tie nudné prežehlené konské hrivy sa pomaly vytratia z ulíc.

Sprej s morskou vodou dodá vlasom trošku objemu a vetrom ošlahaného stajlingu pre zábavné neposedné dievčatá. Navyše vlasy zmatní, takže budete vyzerať, jak keby ste sa práve vracali z pláže, prípadne školy surfu. Summer in the city je hneď menšia nuda. Stačí napsrejovať na suché alebo mokré vlasy a trošku nastajlovať. Napríklad sa postaviť niekam, kde kvalitne fúka. Ale postačí aj fén.

Mne B&b učaroval. Mám z neho divokú nespratnú hrivu a sexy pseudo vlny. Popri všetkých miestnych dokonale uťapkaných hlavách ma to baví ešte viac. Vlasy sú zábava, netreba ich nudiť.

Komentáre