Cult Beaty Advent Week 1






ALPHA-H Liquid Gold
Kozmetiku ALPHA-H používala kozmetička, ktorú mi kedysi dávno odporučila sestra. Celé to pôsobilo super, ale ani kozmetičku ani kozmetiku som si vtedy nemohla dovoliť. Rozbaliť si Alpha-H hneď v prvom okienku adventného kalendára je čisté nadšenie.

Liquid gold je založená na hĺbkovo čistiacej AHA a nízkom pH, ktoré podporuje bunkovú obnovu. Používa sa cez noc, zo začiatku raz za týždeň, aby si pleť zvykla, potom každý druhý deň. Tento produkt je kultovka z roku 2000. Bol to prvý produkt tohto typu a drží si svoj status na tróne.


NATASHA DENONA Mini Bronze and Glow
O značke Natasha Denona som počula hlavne od Tati, ktorá ju často ospevuje. Ževraj je to top kvalita. Toto mini duo obsahuje dva bestsellery - highlighter Glow Extreme a matný bronzer. Z bronzera sa teším, ale highlighter nič moc. Preferujem, keď sa to moc netrbliece, skôr leskne. A tento highlight má dosť výrazné flitre. 


DR. BARBARA STURM Eye Cream
Jedna značka väčšie meno ako druhá. Zatiaľ som nadšená. Produkty doktorky Sturmovej sú na internetoch ospevované z každej strany.


ODACITE Aventurine Kiss Lip Serum
Sérum na pery od Odacité je niečo ako balzam na pery 2.0. Bojuje proti starnutiu pier, proti vertikálnym vráskam a suchým perám. Obsahuje koenzým Q10 a vitamín C. A aplikátor je vyrobený z aventurínu - kameňa, ktorý prináša šťastie a prosperitu. Super.


GLOW RECIPE Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer
Krásne balenie a veľký hajp. Sľubuje efekt glass skin a odporúčajú ho primiešať do mejkapu pre žiarivú pleť. Uvidíme. Minimálne na poličke bude vyzerať rozkošne. 


OUAI HAIRCARE Leave In Conditioner
Ouai už mám otestované. Hebké vlasy a luxusná vôňa sú isté. Môj problém - fakt nemám rada tento typ produktov. Leave-in bezoplachové kondicionéry nie sú pre mňa. Možno ho niekomu posuniem.


PAULA'S CHOICE Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
Ufff... Ďalší produkt, ktorý moc nie je pre mňa. Viem, že tieto AHA a BHA a kyseliny salicylové sú mega účinné, ale ja jednoducho nie som schopná pravidelne aplikovať nejaký produkt, hlavne nie každý druhý den. Neviem, nedá sa. Zároveň sa vždy poteším, keď sa ku mne nejaký dostane a vyhecujem sa, že tentokrát už fakt budem poctivá a moja pleť bude nádherná, bez jedinej čiernej bodky. Ale ešte sa to nikdy nestalo.

Ako prvý týžden? Veľmi dobre. Hodnota produktov je viac než 170€. Celkom epický výber plný reálnych kultoviek. Z čoho sa zatiaľ teším najviac? Alpha H.

Dovidenia nabudúce!

ENGLISH

First week of Cult Beauty Advent Calendar 2019 is open! It's full of truly cult and hyped products. 

ALPHA-H Liquid Gold
When I first discovered Alpha-H, it seemed too professional and too unaffordable. Liquid Gold is a cult product, first of its kind, dating from 2000. It's magical powers are based on AHA, and low pH. I can't wait to test.

NATASHA DENONA Mini Bronze and Glow
This mini duo palette is composed of two brand favourites - the Glow Extreme highlighter and a bronze blush. I'm happy about the bronzer, but the highlighter seems too sparkly a glittery to my taste.

DR. BARBARA STURM Eye Cream 
One cult brand follows another. Dr. Sturm's products are all over the internet scoring best reviews. I can't wait to test.

ODACITE Aventurine Kiss Lip Serum
I've never heard of this brand before, but the product seems great. It's supposed to be a sort of lip balm 2.0. This will immediately join my daily routine. I'll let you all know later whether it works or not. My lips desperately need care and pampering.

GLOW RECIPE Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer
This brand was all over the Internet this year and I can't wait to try it. One thing is for sure - if it doesn't suit my skin, it'll surely suit my bathroom decor.

OUAI HAIRCARE Leave In Conditioner
I have previously used OUAI haircare and really enjoyed it. The hair is soft and the smell is gorgeous. But to be honest with you, I don't like leave in products. The only exception are oils. I may rather pass this one to a friend.

PAULA'S CHOICE Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
This brand seems very interesting. I'll have to read a bit more about it. Unfortunately, I'm impossibly lazy when it comes to using products regularly, so all the BHA / AHA / salicylic acid products are a waste in my bathroom. I'll try. But i know myself too well. 

Komentáre