Cult Beauty Advent Week 3


Týždeň 3 neuveriteľný. Fakt veľké mená a zaujímavé produkty. Hodnotaviac než 200 eur. Každý deň je to úplné nadšenie.


LIXIRSKIN Vitamin C Paste
Zakladateľka Lixirskin Colette Haydon najskôr formulovala produkty pre iné kozmetické značky, potom sarozhodla založiť vlastnú značku na princípe "less is more" – menej jeviac. Spolieha sa na vitamín C a jeho mágiu. Táto maska by sa mala aplikovať ráno,na pár minút, a zmyť. Pomáha zbaviť sa všetkého čo na pleti nemá byť a poriadnevás rozžiariť. Ale kto má ráno na to čas? Pre mňa má každá ranná minúta cenuzlata, ale vyskúšam.


BEAUTYBLENDER
Treba niečo dodať?


SUSANNE KAUFMANN Moisturising Mask
Oh la la. Nádherne balenie. Presne moja šálka kávy. Navyše zloženierozpráva o prírodných ingredienciách, ako je včelí vosk a olej z lieskovýchorechov. Top. Teším sa na prvé použitie.


SHANI DARDEN SKIN CARE Texture Reform
Shani je kozmetička pre tváre ako Rosie HW a Jessica Alba. To je celkom slušnýkredit. Toto nočné sérum obsahuje známe čistiace kyseliny, ale v jemnejšejverzii, takže je vhodné aj pre ľudí s citlivou pleťou.


111SKIN Space Defence Bright Eye Lift Gel NAC Y2
Veľmi zložitý vesmírny názov. Celebritná značka. Veľa peňazí za tentoprodukt. Tento gél by mal robiť zázraky na práve prebudených nevyspatých očiach.To je presný opis mňa. S ránami fakt bojujem a na mojej tvári je to neskutočnevidno. Mam len také dva pampúšiky. Tak dúfam, že tento gél pomôže.


LAURA MERCIER Translucent Loose Setting Powder
Myslím, že ani tu netreba nič dodať. 


HUDA BEAUTY Power Bullet Matte Lipstick in El Cinco de Mayo
Konečne vyskúšam niečo od Hudy. Musím povedať, že rúž vyzerá krásne. Ma zaujímavýgrafický tvar a magnetický obal, čo je to správne malé extra. Farba nie je pre mňana každý deň, ale určite sa nájde správna príležitosť.

Komentáre