Cult Beauty Advent Week 2


Tento týždeň kopec veľkých mien a kultových produktov. Hodnota produktov viac než 200 eur. Cult Beauty adventný kalendár je neuveriteľný.




THERAPIE Protect Bath and Body Oil

Horúci kúpeľ je hlavne v tomto počasí jedna z mojich obľúbených aktivít. Olej som okamžite išla vyskúšať. Stačí pár kvapiek a celá kúpeľňa sa premenila na aromaterapiu. Tento olej je vhodný hlavne keď cítite, že na vás niečo lezie. Posilňuje imunitu, uľahčuje dýchanie, pomáha pri bolesti svalov. Perfektné na toto ročné obdobie.


DRUNK ELEPHANT T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum

Drunk Elephant je totálny hype. Určite túto značku všetci poznáte a veľa k nej nemusím dodať. Je to takzvaná ‘Clean-Clinical’ kozmetika. Ja to beriem ako odpoveď na celé bio-eko hnutie. Nie je to prírodná kozmetika, ale neobsahuje nič fuj-fuj. Už som pár produktov vyskúšala, ale nenadchli ma. Som zvedavá ako toto sérum. Inak začínam si všímať, že celý adventný kalendár je nasiaknutý AHA a BHA a inými kyselinami.


AUGUSTINUS BADER The Rich Cream

OMG krém na tvár za viac než 200€. Možno raz keď budem poslušná si to budem môcť dovoliť. Tento krém používa teraz snáď každý. Pán profesor Bader tridsať rokov skúmal procesy hojenia a obnovy pleti a prišiel s Trigger Factor Complex - TFC8 a kozmetickou radou. Jeho krém je kultová záležitosť, a keď som videla, že je v tomto adventnom kalendári, okamžite som nakupovala. Neviem sa dočkať keď ho vyskúšam.


VIRTUE Perfect Ending Split End Serum

Alarm! O tejto značke a tomto produkte som nikdy nepočula, ale keď som začala čítať... Buď je to svätý grál, alebo totálny bullshit. Produkty obsahujú Alpha Keratin 60ku, proteín získavaný (etickým spôsobom) z ľudských vlasov. Naše telo tento proteín okamžite rozozná a využije na opravu poškodených miest. Neznie to ako svätý grál, alebo bullshit? 


DR. DENNIS GROSS SKINCARE C + Collagen Deep Cream

Doktor Gross nemá najšťastnejšie meno, ale vraj je top v predchádzaní starnutia pokožky. Jeden top krém by mi v kalendári stačil, takže nie som úplne nadšená. Ale všetko sa môže zmeniť keď ho vyskúšam.


ICONIC LONDON Illuminator

Asi je to mnou, ale z tohto som neodpadla. Keď tak rozmýšľam, po poličkách sa mi zrejme par takýchto produktov povaľuje, ale moc ich nevyužívam. Illuminator niekomu posuniem. Tento by mal byť mega, ale no... Nič pre mňa. Niekto iný sa mu poteší viac. Môj obľúbený highlighter je ešte stále Topshop Glow Pot.


SUNDAY RILEY Good Genes Lactic Acid Treatment

Tento kalendár je fakt neuveriteľný. Jedno top meno za druhým. Keď som videla Sunday Riley, okamžite sa mi rozžiarila pleť. Nemusím ani používať. Good Genes je kultovka. S kyselinou mliečnou sa už vraj v Európe nepredáva, takže mám asi jeden z posledných exemplárov. Neviem úplne, čo si mám o tom myslieť... 

A short summary in English

THERAPIE Protect Bath and Body Oil
There are times when we all need some therapy. This bath oil helps fight the first signs of flu, reduce inflammation and muscle pain. It's perfect this time of the year, especially in grey and rainy Brussels. A few drops of oil are powerful enough to change your regular bath time to an aromatherapy session.

DRUNK ELEPHANT T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum 
Everybody knows Drunk Elephant by now. I've tried and tested a couple of products, but wasn't too excited about them. I'll see how this serum performs.

AUGUSTINUS BADER The Rich Cream
This cream is an absolute cult at the moment. I can't wait to try it. Professor Bader DEVELOPPED THIS CREAM BASED ON HIS RESEARCH on stem cells and self-heal. I mean... Victoria Beckham uses it.

VIRTUE Perfect Ending Split End Serum 
Ive never heard of this brand or this product but the description seems too good to be true. Now I'm very intrigued. The product contains   Alpha Keratin 60ku , a protein (ethically) sourced from human hair. Our body can instantly recognise it and use it to repair areas of damage. I'm very very intrigued.

DR. DENNIS GROSS SKINCARE C + Collagen Deep Cream  
Dr. Dennis Gross skincare focuses on combating the primary signs of skin ageing. The description of the cream sounds lovely, but I already unpacked one that is a cult, so I'm not as excited. We'll see after testing it.

ICONIC LONDON Illuminator 
This bottle of sparkles will be passed on to somebody else. I believe I already have a couple of similar products, but basically never touch them. My go-to highlighter is still Topshop Glow Pot.

SUNDAY RILEY Good Genes Lactic Acid Treatment
Seeing this product in my calendar brightens up my face without even using it. Apparently, this product is not sold in the EU with lactic acid, but instead with glycolic acid. I’m not sure what to think about that. I’m excited to try it anyway.

Komentáre