Boj proti čiernym bodkám



Tento článok som napísala už veľmi dávno. Keď som ho išla otvoriť, pridať fotky a publikovať, bol celý preč. Doteraz som nasratá. Neva. Dáme znovu.

Pri mojom ošiaľovom nákupe kórejskej kozmetiky (ktorý vôbec neľutujem!) som sa namotala na prúžky na nos proti čiernym bodkám. Také tie čo za mojich mladých liet predávala Nivea a ja som si na ne šetrila z vreckového. Vreckové som vlastne nemala, takže som len zhŕňala výdavky z nákupu, na ktoré mama zabudla. A ani na nákupy som moc často nechodila. Tak či tak, nikdy mi nepripadalo, že by tie prúžky fakt fungovali. Ale život je občas aj o druhých šanciach. Tak si pozrite čo som vybrala a skúšala.

LUKE Charcoal Nose Cleansing Strips




Dobre. Tieto som dostala zadara k nákupu. Vyzerajú fajn, uhlie ako aktívna zložka, to by malo byť ultra čistiace. Prúser hneď pri aplikácii. Treba ich navlhčiť. Akože rozprašovačom na vodu. Akože wtf ja nič také doma nedržím. Každá aplikácia bola tým pádom viac-menej fail. Pol tváre čiernej, pol účinnosti zrejme pokazenej. Veľmi user-un-friendly. Výsledok? Žiaden. Navyše smrdia a jednoducho sama by som si ich nikdy nekúpila.



 


LANEIGE Blackhead Pore Strip




Tieto som si vybrala sama. Najmä kvôli cvengu značky. Aplikácia je omnoho jednoduchšia, stačí prilepiť na navlhčený nos. Smrdieť nesmrdia. Trhať čo to trhajú. Nehíkam, nie som kúpená. Znovu by som po nich nesiahla.

 

 

 


TONYMOLY Mr.Strawberry Seed 3-step Nose Pack



Rozkošný pán Jahoda, ktorého semiačka sa chystajú utiecť. Najrozkošnejšie balenie niečoho tak nechutného, ako je vytrhávanie zatvrdnutej špiny z pórov. Pán Jahoda má tri kroky. Prvý, so zvláštnou gumeno-malinovou vôňou otvorí póry. Druhý vďaka šikovným zástrihom perfektne sedí na nose a trhá. Tretí šmykľavý všetko upokojí. Najskôr som chcela napísať, že veru tiež žiaden zázrak, ale potom som sa lepšie prizrela na všetko, čo z môjho nosa odišlo. Fakt veľa. Akože poctivá robota pán Jahoda. Uznávam.

Najrozkošnejšie vysvetlivky

Krok 1


Krok 2


Grc!


Krok tri a moje rozkošné kučierkavé vlásky

Pri výbere budem nabudúce určite uprednostňovať viac-krokové varianty. Treba si tiež dať pozor na jednoduchosť aplikácie. Už nechcem nič, na čo treba striekať vodu. Ďalšia vec je, že zaberajú málo priestoru okolo nosa. A práve tam ja mám celkom bohatú úrodu. Na TonyMoly som ocenila jemné zástrihy, vďaka ktorým sa dal prúžok ľahšie prispôsobiť všetkým krivkám na nose. Čierne bodky, ktoré sú akurát medzi zástrihmi ale asi nikdy neodídu, že? Ól in ol, Mr.Strawberry Seed by som si kúpila znova s potešením. Určite vyskúšam aj ostatné viackrokové značky nech vyberiem niečo poriadne. A hlavne, vyskúšam Bioré. Na tie sú mega silné ohlasy.

Komentáre

  1. No ja neviem. Podla mna na cierne bodky zabera len "manualny natlak". Samozrejme ze nie amatersky doma, ale u dobrej kozmeticky.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám zas pocit, že budem tie svoje so sebou vláčiť celý život. Ale som odhodlaná vyskúšať všetky zbrane!

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Bublina ďakuje za rozhovor.