#LFAdventCalendar : 23 24 25


Posledné tri prekvapenia: jedna značka značiek, jeden pomocník s dobrým srdiečkom a jeden ultimate survival. Aj tento rok sa oplatilo.


OLE HENRIKSEN The Clean Truth Cleansing Cloths



Ole mi už dávnejšie vŕtal v hlave. Viete, Škandinávia a a tak. Jeho trademarkom je Ole Glow - žiara zvnúter von. Chalan mal vraj problematickú pleť, naučil sa čo s tým, otvoril si spa v Beverly Hills a začal vyrábať kozmetiku. Vraj fakt stojí za to. Obrúsky obsahujú vitamín C, zelený čaj, či morské riasy. S čistiacimi obrúskami zatiaľ žiadne extra pozitívne zážitky nemám, ale rada sa nechám prekvapiť.

LOOK GOOD FEEL BETTER Eye Shading Brush



Look Good Feel Better, charita, ktorá už viac než 20 rokov pomáha ženám bojovať s viditeľnými vedľajšími príznakmi liečby rakoviny. Kúpou ich cruelty-free štetcov prispejete na fungovanie organizácie, ktorá presadzuje myšlienku, že lepšie vyzerať často pomáha k tomu lepšie sa cítiť. Obočie z instagramu, ani nabrúsené kontúry mnou nehýbu, ale pozitívna sila mejkapu je neodškriepiteľný fakt.

ILLAMASQUA Eye Shadow Palette



Kultová britská značka s inšpiratívnymi off the wall kampaňami. Vždy vymyslia niečo, čo šokuje a vábi. Ich filozofiou nie je byť peknučká, nudnučká, nevytŕčať a líčiť sa podľa šablóny, ale ukázať čo vo vás je, vyjadriť sa. Ja len spokojne pritakám. Make up je zábava, nie nudný hashtag.


V mojej paletke tieňov sú štyri zemité farby: Servant Pale (matná ako škrupinka z vajíčka), Tango Rich (medeno-bronzová), Terra Terra (hlinená červená), Vernau (okrová žltá). Teším sa najmä z krásnej svetlej púdrovej, ktorá bude dokonalým základom. Ale všetky štyri farby sú strop. A ten luxusný pocit, keď si ich nanášate... Kvalita je kvalita.


Komentáre