24 & 25


NUXE Reve De Miel Gel Nettoyant Visage


Nuxe. Veľké meno veľkej francúzskej firmy. Za všetkým stojí pani Aliza Jabès, absolventka politických vied. Rozhodla sa, že vybuduje spoločnosť spájajúcu prírodu a luxus vo svojich inovatívnych produktoch. Ich ospevovaný Huile Prodigieuse je dôkazom, že sa jej to podarilo. Rada Reve De Miel je určená pre veľmi suchú a citlivú pleť, inými slovami pre mňa. Gel Nettoyant Visage odstraňuje mejkap a čistí pleť. Kombinácia slnečnicového oleja a medu sľubuje vláčnu pleť plnú života. Uvidíme a tešíme sa.

TANGLE TEEZER



Tá rozkošná spratná kefa, ktorej sú plné internety? Konečne je moja! Okrem obrovského množstva iných ocenení jedno dostala aj od britskej kráľovnej a v kabelke ju nosí Victoria Beckham aj Cara Delevigne. Treba k tom hovoriť viac? Jej špeciálne rozostavané zúbky rozmocú každý zámotok bez bolesti a bez ničenia vlasov. Navyše príjemne masíruje hlavu a má super agresívnu ružovú farbu. Môj nový miláčik.

Ach posledné okienko. Objavovať každý deň tieto malé kozmetické prekvapenia bolo super. Teraz ich môžem do vysilenia testovať. Veselé Vianoce!

Komentáre