21 & 22 & 23


St. Tropez Instant Tan Face and Body Lotion


St. Tropez je miláčikom celebrít po celom svete. Nie len to mesto ale aj tá značka. Oba vám pomôžu dosiahnuť bronzovú pokožku aj keď každý iným spôsobom. Kto nemá chuť na dovolenku na francúzskej riviére, môže siahnuť po samoopaľovacích produktoch. Vraj sa každých 15 sekúnd predá jeden ich výrobok. Asi preto sú svetovým no. 1 v samoopaľovaní. Zlatý odtieň od Instant Tan Face and Body Lotion Light/Medium vydrží 24 hodín, je vodeodolný, nešpiní oblečenie a dá s ľahko zmyť mydlom. Skvelý pomocník keď máme chuť na chvíľu jemne zhnednúť a žiariť ako grécke bohyne. Na jar si naň posvietim.

EVE LOM Cleanser


Ktorý cleanser je pravdpodobne najlepší na svete podľa Vogue? Bingo! Eve Lom valcuje konkurenciu a zbiera jednu cenu za druhou. Filozofiou značky je, že nezaleží na type pleti a konkrétnych problémoch, čistenie a jemný peeling pomocou ich luxusných produktov transformuje každú pleť. Intenzívne vyčistená a zamatovo jemná žiarivá pleť by mali byť výsledkami multifunkčého cleansera, ktorý čistí, tónuje a odstraňuje odumreté bunky v jednom kroku. Aplikuje sa pomocou špeciálne tkanej mušelínovej handričky zlepšujúcej krvnú cirkuláciu v pleti. O zvyšok sa úpostará cleanser s obsahom egypského harmančeka, klinčeka a eukalyptu. Eve Lom je pojem. Už sa neviem dočkať, kedy ho vyskúšam.

MURAD Rapid Collagen Infusion



Doktor Murad bol dermatológom v LA, keď sa rozhodol spojiť svoje skúsenosti z ambulancie a vedu do značky Murad. Prišiel s pojmom Inclusive Health, ktorý v sebe spája staroslivosť o telo zvnútra aj zvonka. Ich Rapid Collagen Infusion dodáva pleti mladistvý vzhľad, plnosť a redukuje viditeľnosť vrások. Zvláštny pocit, byť už vo veku, kedy marketing odporúča prípravky proti starnutiu.


Komentáre