11



EYLURE Lengthening No 035

Britská značka Eylure bola založená v roku 1947 dvoma bratmi z prostredia filmového priemyslu a priniesla na trh jednu z mojich obľúbených hračiek - umelé mihalnice. Týmto bratom Aylottovcom posielam vrelé vďaky. Dnes značka ponúka rôznorodé štýly od každodennej prirodzenosti až po dramatické vejáre. Ak neviete, ktorý by vám pristal, zahrajte sa s ich appkou - Try Lash.




Predlžujúce mihalnice s číslom 035 sú vhodné na každodenné nosenie, pokiaľ je niekto z vás ochotný vstávať do práce či školy skôr než 15 minút pred začiatkom pracovnej doby / vyučovania. Keby som mala túto bájnu schopnosť, tak nosím falsies každý boží deň. Veľkým plusom tohto adventného balenia je pripojený aplikátor umelých mihalníc, na ktorý som si dávno pradávno brúsila zuby.






Aplikátor sa mi pri prvej skúške veľmi osvedčil. Nezapackala som si celé prsty, a dobre sa ním mihalnice pritlačili na miesto.



Mihalnice pekne zvýraznia pohľad, no nič nepreháňajú. Jedinou nevýhodou je, že základ je biely a celkom ho vidno. treba teda pozorne prekryť linkou, alebo tieňom. Inak tip-top.










Komentáre